The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top

Over CustomStaffing

Bijna 10 jaar na haar oprichting weet CustomStaffing als geen ander dat organisatieculturen verschillen en elke resource behoefte een andere aanpak vereist.

Om focus te houden op groei en innovatie hebben organisaties een resourcepartner nodig die de ontwikkelingen in de IT kennen en volgen. In deze markt is snelheid en precisie in het leveren van bekwaam en ervaren IT talent noodzakelijk.

CustomStaffing bemiddelt IT talent, gedreven en bekwame professionals die onze klanten helpen hun business verder te brengen.

Voor onze professionals zijn wij een resultaatgerichte en gedreven partner met kennis van zaken. Geen anonieme jobportal maar een bereikbaar team die weet dat het cv van een professional meer is dan een lijst met bulletpoints die afgevinkt moet worden. Wij zien ons zelf als de persoonlijke ambassadeur van onze professionals die net die stap verder gaan voor succes.

Binnen CustomStaffing zijn wij een goed op elkaar ingespeeld team om hard te kunnen werken aan onze gezamenlijke doelen.
Wij passen ons aan aan de wisselende behoeftes van onze opdrachtgevers en de ontwikkelingen in de markt om als organisatie te groeien, succesvol en gelukkig te zijn.

Onze visie, missie en waarden helpt ons om dit te bereiken.

Visie

(wat willen wij bereiken)

Het veranderen van de kijk op IT bemiddeling door op een persoonlijke en transparante wijze als resource adviseur op te treden naar onze opdrachtgevers en kandidaten.

Om focus te houden op groei en innovatie hebben organisaties een resourcepartner nodig die de ontwikkelingen in de IT kennen en volgen. In deze markt is snelheid en precisie in het leveren van bekwaam en ervaren IT talent noodzakelijk. CustomStaffing bemiddelt IT talent, gedreven en bekwame professionals die onze klanten helpen hun business verder te brengen

Missie

(hoe gaan wij dit doen)

Wij communiceren op persoonlijke level en luisteren oprecht naar de individuele behoefte van onze opdrachtgevers, kandidaten en collega’s.

We leveren wat wij beloven en creëren hierdoor vertrouwen, ambassadeurs, nieuwe opdrachtgevers en nieuwe kandidaten.

Onze naam zegt het al… Wij leveren maatwerk en staan voor een persoonlijke en transparante ervaring met IT bemiddeling waarbij eerlijke feedback en continue verbetering centraal staan.

Waarden

(waar staan wij voor)

Perfectie: Wij leveren altijd wat wij beloven met de hoogste kwaliteitstandaard. Wij maken geen beloftes die wij niet waar kunnen maken.

Integriteit: Wij zijn integer, gaan voor eerlijkheid en hanteren morele waarden.

Respect: Wij behandelen onze opdrachtgevers, kandidaten en collega’s met wederzijds respect en waarderen individuele verschillen.

Passie: Vol enthousiasme, energie en begrip voor de behoeftes van onze opdrachtgevers en kandidaten houden wij ons dagelijks bezig met IT bemiddeling.

Transparantie: Wij communiceren duidelijk en open in alles wat wij doen en zijn voorstander van open discussies, ideeën, meningen en opvattingen over IT bemiddeling.