Welkom bij customstaffing.nl! Deze algemene voorwaarden regelen het gebruik van onze website en de diensten die we aanbieden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je onze website gebruikt. Door de site te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Gebruiksvoorwaarden

  1. Toegang en Gebruik: Je hebt toegang tot en mag onze website alleen gebruiken voor legale doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van anderen.
  2. Accountgegevens: Als je een account bij ons aanmaakt, ben je verantwoordelijk voor het veilig houden van je inloggegevens. Meld ons onmiddellijk als je ongeautoriseerd gebruik van je account ontdekt.

Intellectueel Eigendom

  1. Inhoud: Alle inhoud op customstaffing.nl, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en software, is ons eigendom of wordt gebruikt met toestemming. Het mag niet worden gereproduceerd zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
  2. Gebruikersbijdragen: Als je inhoud bijdraagt, verleen je ons het recht om het te gebruiken, aan te passen en te verspreiden op customstaffing.nl.

Aansprakelijkheid

  1. Nauwkeurigheid: We streven ernaar om nauwkeurige informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie op onze website volledig en foutloos is.
  2. Links naar derden: Onze site kan links bevatten naar websites van derden. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Privacy

Ons privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met dit beleid.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates.

Contact

Voor vragen over deze voorwaarden kun je contact met ons opnemen via:

E-mail: info@customstaffing.nl
Adres: Fruittuinen 28, 2132 NZ, Hoofddorp

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op [datum laatste update 1-1-2024].