The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Top

Visie, missie en waarden

Binnen CustomStaffing zijn wij een goed op elkaar ingespeeld team om hard te kunnen werken aan onze gezamenlijke doelen.
Wij passen ons aan aan de wisselende behoeftes van onze opdrachtgevers en de ontwikkelingen in de markt om als organisatie te groeien, succesvol en gelukkig te zijn.
Onze visie, missie en waarden helpt ons om dit te bereiken.

Visie (wat willen wij bereiken)
Het veranderen van de kijk op IT bemiddeling door op een persoonlijke en transparante wijze als resource adviseur op te treden naar onze opdrachtgevers en kandidaten

Missie (hoe gaan wij dit doen)
Wij communiceren op persoonlijke level en luisteren oprecht naar de individuele behoefte van onze opdrachtgevers, kandidaten en collega’s.
We leveren wat wij beloven en creëren hierdoor vertrouwen, ambassadeurs, nieuwe opdrachtgevers en nieuwe kandidaten.
Onze naam zegt het al… Wij leveren maatwerk en staan voor een persoonlijke en transparante ervaring met IT bemiddeling waarbij eerlijke feedback en continue verbetering centraal staan

Waarden (waar staan wij voor)
Perfectie: Wij leveren altijd wat wij beloven met de hoogste kwaliteitstandaard. Wij maken geen beloftes die wij niet waar kunnen maken.
Integriteit: Wij zijn integer, gaan voor eerlijkheid en hanteren morele waarden.

Passie: Vol enthousiasme, energie en begrip voor de behoeftes van onze opdrachtgevers en kandidaten houden wij ons dagelijks bezig met IT bemiddeling.

Respect: Wij behandelen onze opdrachtgevers, kandidaten en collega’s met wederzijds respect en waarderen individuele verschillen.

Transparantie: Wij communiceren duidelijk en open in alles wat wij doen en zijn voorstander van open discussies, ideeën, meningen en opvattingen over IT bemiddeling.