Werving en Selectie

Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven. Het aanwezige talent binnen een organisatie heeft direct invloed op de bedrijfsresultaten en creëert een concurrerende positie.

Een ervaren Manager een gedreven Engineer, Loyaliteit, Mentaliteit. Wanneer u op zoek bent naar nieuw personeel is alleen het beste goed genoeg. U kunt deze zoektocht natuurlijk zelf aangaan, maar dit kost veel tijd en waar haalt u zo snel de juiste mensen vandaan

CustomStaffing gebruikt haar kennis en ervaring voor het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten bij onze opdrachtgevers. Wij werken vanuit de strategie en doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Onze recruiters en consultants kennen uw vakgebied en beschikken over een uitgebreid netwerk. Hierdoor zijn wij in staat om uw vacature snel en kundig in te vullen. Daar komen we gelijk bij een van onze kenmerken; Snelheid en Vakkundigheid. CustomStaffing is een organisatie met korte communicatielijnen en uitgebreide vakkennis. Daarnaast spreken wij dagelijks kandidaten en concullega’s uit uw branche. Hierdoor hebben wij altijd beschikbare professionals en zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen in uw branche.

Wilt u meer weten? Onze consultants gaan graag met u in gesprek.