Detachering

Steeds vaker zien bedrijven de voordelen van detachering. Het is doorgaans goedkoper dan men in eerste instantie denkt. U hoeft namelijk geen wervings- en selectieprocedure in gang te zetten, betaalt alleen de feitelijk gemaakte uren en loopt geen risico bij ziekteverzuim.

CustomStaffing voorziet in de vraag naar de flexibele inzet van gekwalificeerd technisch personeel, gericht op uw actuele vraag naar capaciteit en het vermijden van arbeidsvoorwaardelijke en financiële risico’s. Op basis van het door u gewenste kennis- en ervaringniveau selecteren wij uit ons netwerk de beste professionals in de Techniek. Met maximaal drie geschikte kandidaten gaat u in gesprek om vast te stellen welke professional past in de rol die u beschikbaar heeft. Tijdens de inzet monitoren wij voortdurend in overleg met u de activiteiten en progressie van de werkzaamheden. Zo kunnen wij de kwaliteit van CustomStaffing blijven waarborgen. Daarnaast zijn wij een transparante en flexibele organisatie die met korte communicatielijnen werkt waardoor wij direct uw vraagstuk behandelen.

Voordelen

Bij CustomStaffing profiteren onze opdrachtgevers van bijna 15 jaar landelijke detachering ervaring in de Techniek. Wij hebben hierdoor een indrukwekkend personeelsbestand voor u opgebouwd. Deze professionals zijn allen persoonlijk geïnterviewd en beoordeelt op hun kwaliteiten. Met het merendeel van de geselecteerde professionals heeft CustomStaffing regelmatig succesvolle detachering projecten afgerond. Door constante scholing en de inzet in sterk wisselende omgevingen, zijn onze professionals optimaal uitgerust voor de meest ambitieuze projecten. Zij beschikken direct vanaf de start over de benodigde vakkennis en slagen er telkens weer in om uw kort- en langlopende projecten succesvol af te ronden, naadloos te integreren in uw team en vakwerk af te leveren.

Wilt u meer weten? Onze consultants gaan graag met u in gesprek.